School Mascot

Bell Schedule

Monday – Thursday
Period
1 7:50 – 8:36 46 minutes
2/TA 8:41 – 9:16 35 minutes
3 9:21 – 10:07 46 minutes
4 10:12 -10:58 46 minutes
5 11:03 – 11:49 46 minutes
A Lunch 11:49 – 12:19 30 minutes
6 12:24 – 1:10 46 minutes6 11:54 – 12:40 46 minutes
B Lunch 12:40 – 1:10 30 minutes
7 1:15 – 2:00 45 minutes
8 2:05 – 2:50 45 minutes
Friday/Collaboration Day
Period
Collaboration 7:20 – 9:20
1 9:50 – 10:23 33 minutes
(No TA/2nd period)
3 10:28 – 11:01 33 minutes
4 11:06 – 11:39 33 minutes
A Lunch 11:39 – 12:09 30 minutes
5 12:14 – 12:56 42 minutes5 11:44 – 12:26 42 minutes
B Lunch 12:26 – 12:56 30 minutes
6 1:01 – 1:34 33 minutes
7 1:39 – 2:12 33 minutes
8 2:17 – 2:50 33 minutes